Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

27. 5. 2011

MVP Litoměřice / IDS Litoměřice 22.5.2011

Minulý víkend jsme zavítali na Mezinárodní výstavu do Litoměřic. Překvapilo nás tam hned několik věcí, mimo jiné placené záchody a trochu netradičně řešený výstavní kruh, který byl na volné ploše a dost tam pražilo sluníčko. Naštěstí se nám povedlo osídlit místo ve stínu, takže to pejskům až tak moc nevadilo. Posuzoval pan Havelka a zřejmě i z důvodu horkého dne bral posuzování celkem rychle, takže jsme přišli na řadu ještě před polednem. Valdík se zatím docela dobře předvádí, sice sem tam trochu poskakuje, ale není divu, přece jen je to ještě štěňátko a navíc nám pomalu vchází do puberty... :o) Přesto se moc líbil, dostal výborný posudek a opět ohodnocení VN1. Z Blečíka jsme, jako již tradičně, měli trochu obavy, přece jen tohle výstavní šílenství nemá moc rád, navíc musela Vendul předvádět tentokrát oba rošťáky sama, takže jsme čekali cokoliv, jen ne poslušnost. Nakonec to ale oba zvládli výborně, Blackovi zkrátka více vyhovuje pevný podklad, takže chodil celkem slušně a Vendul s ním neměla tolik práce. Dostal velmi hezký posudek, hodnocení V1 a CACe a navrch ještě CACIB. Tím splnil podmínky pro přidělení titulu Grand šampion. Jsme velmi pyšní na jeho úspěchy a doufáme, že se nám bude a dále dařit. Za společnost děkujeme Torrovi a Báře, která také, prvně úplně sama, vše výborně zvládla.

The next visited show took place in Litoměřice. We were for the first time there, so we looked forvard to this trip. It was a very hot weather, but we found a place in the shadow, so the dogs weren´t so tired. They had a good mood and the exhibiting went well. Our almost 7 months old Valda already collected some experiences and the exhibiting went well. Our Black was well disposed too and the both got wonderful results again and on the top of it he gained the last CAC necessary for the CZ GRAND CHAMPION !
Cadwallon Cymro Lucky Veles - very promising 1 in puppy class
Bedwyr Lucky Veles - Excellent 1, CAC, CACIB in champion class, new GRAND CHAMPION

Fotky z výstavy: